Nezařazené

Hliníková pergola Esoace GLASS

Snažíme sa chrániť a zdokonaľovať si svoje vonkajšie záhradné posedenia či terasy, aby vydržali čo najdlhšie a neboli poškodené rôznymi vplyvmi, najčastejšie extrémnymi výkyvmi počasia. V exteriéroch našich domov radi trávime svoj čas, relaxujeme, alebo podnikáme rodinné oslavy či posedenia, no veľakrát nám to znemožňuje práve počasie – dážď, silný vietor alebo horúce slnko, či nepríjemný otravný hmyz. Ideálnym riešením je v takýchto prípadoch zastrešenie terás a záhradných posedení, vďaka ktorému nás výkyvy počasia zvonku už nevyženú a Vy si môžete užívať príjemné chvíle aj naďalej. Veľmi obľúbenými zastrešeniami sú hliníkové pergoly, ktoré svojim dizajnom a eleganciou pútajú pozornosť a stopercentne spĺňajú svoj ochranný účel.

dom so zasklenou terasou

Dokonalým dizajnom medzi hliníkovými pergolami vyráža dych pergola Esoace Glass Lmmont, ktorá je modelom mimoriadne luxusného prevedenia hliníkovej pergoly zasklená vysoko bezpečnostným sklom. Escape Glass pôsobí dizajnovo veľmi moderne a štýlovo, nádherné dopĺňa modernú architektúru domu či záhrady a dodá im úplne nový rozmer. Obrovským benefitom tejto hliníkovej pergoly je možnosť doplnenia o posuvné sklenené steny, čo znamená že sa z nej dá vytvoriť aj zimná záhrada pri ktorej určite oceníte, že môžete tráviť čas mimo domu aj počas chladných mesiacov a nemusíte čakať na krajšie dni. Takisto je v nej zabudovaný systém odvodu dažďovej vody, čo je obrovskou výhodou hlavne počas daždivých dní, kedy si môžete rovnako užívať svoju nádhernú a luxusnú zasklenú terasu.

luxusná terasa

Spoločnosť LM – MONT s.r.o. vyrába hliníkové pergoly Escape Glass s bezpečnostnými pevnými sklami na mieru podľa požiadaviek zákazníka. Každá terasa či záhradné posedenia sú vysoko individuálne, preto Vám s výberom radi poradíme a zodpovieme Vaše prípadné otázky.

V prípade záujmu nás pokojne kontaktujte na telefonním čísle.